divendres, 29 d’abril del 2016

Miniblogger. Consells pràctics per sobreviure a la blogosfera, de Georgina Gerónimo





Autora: Georgina Gerónimo
Editorial: Panini, abril 2016
ISBN: 9788490945438
Tapa dura, 104 pàgines
También disponible en castellano 


Sinopsi

Es pot viure d'un blog de moda? És fàcil? Em pagaran per assistir a esdeveniments importants? A qui no li agradaria que li regalessin roba per omplir infinitament l'armari? A la Miniblogger, sí. La nostra protagonista és una noia superficial i vanitosa que somia ser una blogger famosa i viure amb l'esquena dreta. Però realment ser blogger és viure amb l'esquena dreta? I què hi ha de la Blogosfera? És un món tan bonic com el pinten, on els talons no fan mal, la barra lliure és implícita i els cupcakes no engreixen? Al llarg de la història veurem la Miniblogger recórrer aquest meravellós o no tant meravellós camí cap a l'èxit d'un blog de moda, amb els seus peròs i les seves contres, com la vida mateixa, però amb molt, molt, molt postureo.
Obra guanyadora de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2015.


Autora

La Georgina Gerónimo neix a Barcelona el 1993. Estudia disseny gràfic i il·lustració. L´any 2015 guanya la beca abans esmentada i té l´oportunitat de publicar el seu primer llibre. Minibloggers està ple d´històries corrents inspirades en l´àrea metropolitana de Barcelona que podria protagonitzar aquella amiga que tots tenim que vesteix a l´última moda, presumeix més del compte i, encara que segurament ho negui, res li agradaria més que tindre el seu minut de glòria al món de la moda. I tots sabem de què és capaç per aconseguir-ho.


Les meves impressions

Només veient els colors de la portada i la contraportada: blaus, roses, blancs i negres i la il·lustració de la Miniblogger ja em vaig enamorar d´aquesta obra. M´he quedat impressionada amb el gran talent que té la Georgina, tant a les il·lustracions (que són senzillament magnífiques) com al text i al desenvolupament del llibre. Denoten una persona intel·ligent, llesta, enginyosa, amb gran sentit de l´humor i unes aptituds brutals.

És un llibre molt divertit amb el què no he parat de riure en cap moment, us ho asseguro. No és com aquelles obres que prometen molt al principi i es queden en això, 4 rialles a les primeres planes i prou (que, per desgràcia, últimament n´he hagut de llegir un parell, d´obres així: molta publicitat i després et quedes amb un regust amarg perquè “no n´hi havia per tant”), no, amb la Miniblogger ha sigut passar una gran estona divertidíssima des de la primera a la darrera pàgina. Mentre el llegia, em venien al cap uns quants personatges coneguts en les xarxes socials amb els quals identificava ràpidament moltes de les anècdotes explicades al llibre i encara reia més. Si esteu posats en el món de la moda, reconeixereu moltes de les coses que li passen a la nostra protagonista, però és que si no hi esteu i teniu un blog d´una altra temàtica, també ho fareu. I, a més, l´obra té detalls tan acurats com remarcar la importància dels hashtags del món virtual. Una obra molt, molt original.




Miniblogger. Consells pràctics per sobreviure a la blogosfera està dividit en set parts, un epíleg i un extra:

1-     "El blog"




2-     "Tips blogger"



3-     "El becari"



4-     "Tòpics de bloggers". Grandiós. No he parat de riure ni un segon.





5-     "Màrqueting de blogger"
6-     "La fama"
7-     "La llista negra"
8-     Epíleg: "màrqueting de blogger II"
9-     Extra: "glossari de blogger"


No us faig un resum de totes les parts ni us poso més fotos perquè el llibre és una joia que val la pena que descobriu per vosaltres mateixos. Moltíssimes gràcies a la Georgina, per la seva simpatia i amabilitat i a l´editorial per l´enviament de l´exemplar. Realment aquesta noia té molt de futur i arribarà lluny. ;)




Si voleu trobar la Georgina al FB, cliqueu aquí.
I per seguir el FB de les Minibloggers, aneu aquí.


Espero que us hagi agradat la meva entrada d´avui! Un petonàs.





10 comentaris:

  1. Pues parece un libro muy divertido. No lo conocía.

    Besos

    ResponElimina
  2. hola,
    me han encantado las ilustraciones, parece un libro divertido y ameno. Me lo apunto

    un saludo

    ResponElimina
  3. M'agraden les il·lustracions. I la temática es molt interesant, de fet tinc alguna coneguda que porta un blog d'aquest i sempre em pregunto com deu funcionar.
    Un petonet ;)

    ResponElimina
  4. Tiene que ser muy divertido!!!
    Me gustan mucho los dibujos!!! =)
    Un besin preciosa!!

    ResponElimina
  5. Me gustan las Ilustraciones! :)
    Petons!

    ResponElimina
  6. sembla força divertit, tot i que no segueixo la moda, que els meus blogs mai parlen d'ella, crec que el llibre em pot agradar força. Apuntat! :)

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta té!! em fa moltes ganes llegir-lo.

    Un petonàs.

    ResponElimina
  8. Hola
    Se ve un libro muy divertido y con unas ilustraciones preciosas.
    Gracias por traerlo.
    Besos.

    ResponElimina
  9. Muchas gracias por vuestros comentarios. ¡Veo que la propuesta os ha gustado! Y lo mejor es que la podemos encontrar tanto en catalán como en castellano. Un besazo!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...