dimarts, 17 de febrer de 2015

La Majestuositat del Carnaval de Tarragona


Avui vull parlar-vos del Carnaval de Tarragona, de la seva elegància, majestuositat, imaginació... de com se superen les comparses any rere any, de la il·lusió, treball i hores de dedicació que hi ha al darrera de cada disfressa, de cada coreografia... He estat comparsera durant deu anys de “Som i Serem”, un temps ple de vivències, records, emocions, felicitat, llàgrimes... Ho he viscut tot des de dins, així que sé perfectament què senten cadascun dels comparsers davant del repte d´un nou Carnaval.

Hi ha molts actes que tenen lloc aquests dies, però el meu preferit és, sens dubte, la Rua de l´Artesania de dissabte. És el moment de la veritat, dels nervis, de la il·lusió, de la desfilada davant del nombrós públic, de rebre la seva escalfor, de saber si la teva disfressa agrada o no... és el moment de respirar el gran ambient del Carnaval de la nostra ciutat.

Un altre acte clau, que també m´agrada molt i que cada cop té més i més públic és la Disfressa d´Or. En ell, les comparses llueixen i presenten a concurs la seva millor disfressa i la posada en escena, acompanyades del Rei Carnestoltes i la seva Concubina. Cada any és millor que l´anterior, però enguany ha sigut espectacular. Perquè ho veieu, us en deixo un ventall. 15 de les fotografies són obra d´Ildefonso Cuesta i 1 de Marc Colilla Hurtado: 
 
 


 
 
 
 
 
 


 
 

 
 
 
 
 
 

 
   
Us heu quedat o no amb la boca oberta? Doncs ja ho sabeu: l´any vinent, veniu a Tarragona a gaudir d´aquests dies. Us rebrem amb els braços oberts i us ho passareu d´allò més bé.

Gràcies a totes i tots per ser-hi un dia més!!! Petons!!

5 comentaris:

 1. Pues mira, vivo a unos 50 km de Tarragona y no he visto nunca su Carnaval. Me ha encantado el disfraz "británico". Es que adoro todo lo británico. :-)

  Besos

  ResponElimina
 2. L´any vinent vindré sense dubte! recorda que estic de sorteig!!! un petó!

  ResponElimina
 3. jo no soc gens carnavalera, però aquest tipus d`espectacle hem sembla espectacular! hi ha molta art al darrera

  ResponElimina
 4. Moltes gràcies pels vostres comentaris, noies!! :D :D

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...