dimecres, 4 de maig del 2016

SORTEIG!! Segon aniversari "El meu raconet"!!



En el segon aniversari d´”El meu raconet” no podia faltar el sorteig d´un llibre en català, i aquest cop sóc jo mateixa qui el regala. He estat donant moltes voltes i al final m´he decidit pel magnífic Amor prohibit de la Coia Valls, que ja vaig ressenyar aquí i fer-ho mitjançant el sistema de txecs de regal de l´Amazon. Serà un exemplar en e-book. Amor prohibit ha tornat a arrasar aquest Sant Jordi essent el número 1 de vendes en llibre digital en català. 





SINOPSI D´AMOR PROHIBIT

Durant el primer terç del segle xv Catalunya tot just aixeca el cap després de fams i epidèmies sense precedents, però la por encara continua sacsejant els seus habitants. La terra tremola com mai no s’havia vist abans i la vall de Camprodon és l’epicentre d’aquell infern.
Sota aquesta desolació neix la història d’amor entre en Marc Roselló, un sacerdot cridat a les més altes esferes de l’Església, i l’Agnès de Girabent, filla d’un noble rural de la Seu d’Urgell, que vol seguir les passes de metgesses com Margarida Tornerons o la jueva Floreta Sanoga.
Mentre lluiten contra una societat opressora i, també, contra les seves contradiccions més íntimes, els protagonistes trenen un cercle de protecció a l’empara de les relíquies de sant Valentí que descansen al monestir de Sant Benet de Bages. En Pardo, un poeta de l’època, tal com ratifica més tard l’estudiós Martí de Riquer, ja parlava del sant com a refugi dels enamorats.
En escenaris com Vic, Manresa, Camprodon o Sant Benet de Bages, l'Agnès i en Marc s’esforcen per acomodar la seva vida a uns sentiments dels quals mai no n’haurien sospitat la força.


Ja sabeu que no sóc de complicar les bases per participar als sortejos, així que les que poso són molt simples. L´únic que heu de fer és seguir el bloc pel Google Friend Connect de manera pública i fer un comentari a aquesta entrada amb la següent plantilla:
             Nom:
             Mail:
             Link de seguidor de Google Friend Connect (aneu al vostre perfil i copieu l´enllaç):


No és obligatori seguir-me per les xarxes socials, però si ho féssiu al twitter (@MSampru) i publicitéssiu una mica el bloc us estaria molt agraïda. ;)


El sorteig comença avui i acaba el dia de l´aniversari del bloc, el 29 de maig. Diré el guanyador o guanyadora la setmana següent. Evidentment, si no compleix les bases, tornaré a sortejar l´exemplar. 


Espero que us hagi agradat aquest regal que us faig. Un petó enorme i gràcies per estar sempre allí. :D



13 comentaris:

  1. Felicidades por.tu aniversario. Me temo que no puedo.optar al.sorteo jejeje
    Besos

    ResponElimina
  2. A este sorteo no me apunto, pero mucha suerte a todos los participantes,

    Besos

    ResponElimina
  3. hola,
    felicidades por el aniversario, no participo en el sorteo pero deseo mucha suerte a todos los participantes

    un saludo
    cdc

    ResponElimina
  4. madre mia dos años ya!! como pasa el tiempo!! :-D enhorabuena guapisima y a seguir con la buena labor que haces!!

    ResponElimina
  5. Sort als participants i Felicitats!! ,)

    ResponElimina
  6. Muchas felicidades por el sorteo!1beso

    ResponElimina
  7. També M'apunto aquest, encara que fa molt que no m'atreveixo a llegir en catalá, potser sigui una bona oportunitat pero fer-ho!

    Patricia
    patricialopezfotografia@gmail.com
    https://www.blogger.com/profile/05840410519736501733

    Petons!

    ResponElimina
  8. Hola, estos son mis datos para el sorteo :DD

    Nick: Yurika Suou
    Url perfil Blogger: https://www.blogger.com/profile/13970840182619697164
    mail: yurika.hime12@gmail.com

    ResponElimina
  9. SORTEIG TANCAT. Moltes gràcies pels vostres comentaris. En breu realitzaré el sorteig i publicaré el nom de la guanyadora. Sort!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...