divendres, 27 de febrer del 2015

Les meravelloses Fades Flors de la Cicely Mary Baker


El món dels éssers imaginaris i fantàstics sempre m´ha fascinat, especialment el de les fades. I quan vaig descobrir les creacions de la Cicely Mary Baker vaig tenir la sensació d´entrar en un món meravellós ple de fantasia i felicitat. D´això ja en fa uns quants anys i, des de llavors, he estat buscant il.lustracions, figures i llibres de la sèrie “Les Fades de les Flors” (las Hadas de las Flores en castellà, Flowerfairies en anglès). Malauradament, cada cop són més difícils de trobar.
 
 

La Cicely va néixer l´any 1895 a Croyden, Anglaterra. Com que era una nena malaltissa, va rebre formació a casa seva. Jo crec que aquest aspecte la va marcar profundament i va significar l´inici de la seva gran passió, el dibuix. Me l´imagino malalta, pobra, mirant per la finestra de la seva habitació, amb vistes a un magnífic jardí britànic i deixant anar la seva imaginació... El dibuix cada cop l´atreia més i en va fer un curs per correspondència. Després va continuar la seva formació artística a l´Escola d´Art de Croyden, on va ser professora anys més tard. Ben aviat va començar la seva producció artística, dibuixant postals amb nens i fades i després creant llibres infantils il.lustrats amb poemes i dibuixos. Aquesta tasca la faria durant la resta de la seva vida. Va morir l´any 1973 a Sussex.

Ara us convido a perdre-us en el meravellós món de la Cicely. A mi m´envaeix una gran sensació d´assossec i serenitat cada cop que ho faig...











 

Què us ha semblat el nostre viatge d´avui? Us ha agradat? Coneixíeu l´obra de la Cicely Mary Baker?

Si voleu saber-ne més, podeu visitar: Flowerfairies i Gardenfairy.

Gràcies per acompanyar-me en aquesta aventura!!

 

6 comentaris:

  1. Pues no la conocía. Los dibujos son preciosos. Me encantan.

    Besos

    ResponElimina
  2. UYYYYY,no sabia yo que te gustara esta artista. Yo tengo unas preciosas postales que compre en Londres y son preciosas. Ya sé que enviarte la próxima vez!!! ;-)

    ResponElimina
  3. gracias por pasarte por mi blog!!!te sigo!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...