dimarts, 13 de febrer de 2018

Carnaval de Tarragona 2018: La Disfressa d´Or


       Dijous passat la ciutat va tornar a viure una nit màgica d´espectacularitat, posada en escena, música, balls, disfresses individuals meravelloses... Jo ho vaig viure des de casa, enganxada al Twitter i a la ràdio perquè no vaig poder anar a la TAP (és el que té ser “bi-mare” treballadora), no ho retransmetien en directe a la televisió (des d´aquí una queixa i una reivindicació de nou!!) i vibrant cada cop que una nova comparsa sortia a l´escenari per ensenyar la feina i l´esforç de tants i tants mesos. I esperant amb el cor encongit la meva comparsa, Som i Serem i Urban Style. 😉 Em voleu acompanyar en aquest viatge per la imaginació?
Les comparses que van participar van ser les següents: 

Cromàtic Fusion (guanyadora de l´any anterior)


AVV L’Albada amb ‘Imperio Azteca’


Tàrraco de Luxe i ‘El Poder dels Arlequins’Spectrum i ‘La deessa Medusa, fantasia grega’Disc 45 i ‘Imperium’


Estudi Dansa Montserrat i ‘Nimfes del bosc’AAVV Residencial Palau-Torres Jordi amb “El Temple d’Horus’Platinum i ‘El despertar de la serp’


Amics de la Part Alta i ‘L’Atlàntida’Fotem-li canya i ‘Joc de Trons’La Unió i ‘Bombers’


Carmelitas amb ‘Víctor i Victòria’Cayo Largo i ‘La deessa Victòria i la seva legió’Petada i ‘Els guerrers Minotaures’

Som i Serem i Urban Style amb ‘Ombres Marines’ 😍😍😍 


Nou Ritme i ‘Reina d’hivern’La Ballaruga, amb ‘El reino de Cleopatra’, es va emportar el segon premi:La comparsa Aerodance va guanyar el concurs, amb ‘Rei d’un bosc hivernal’:I no ens podem oblidar del Rei i la Reina d´enguany, de les comparses Sinhus Sport i Colours Fantasy:


I què més em queda per dir? Doncs que moltes felicitats a Aerodance, La Ballaruga i a totes les comparses, que la gent que vivim el Carnaval des de dins sabem tot l´esforç que suposa treure any rere any una disfressa original i uns balls i un espectacle impactants, i que aquest cap de setmana tothom ha sortit als carrers de Tarragona a animar les dues mil persones que han desfilat a la Rua de l´Artesania i a la Rua de Lluïment. Ara només toca esperar al veredicte d´aquesta nit.


Us deixo amb l´espectacle que va donar Som i Serem i Urban Style (minut 11:8):Un petó gegant i VISCA EL NOSTRE CARNAVAL!

(Per cert, heu vist quines fotografies tan meravelloses m´han ajudat a il.lustrar el post? Són del Raúl Uroz. Gràcies, Raúl! 😊 Font: http://diaridigital.tarragona21.com/; Fotografies: www.rauluroz.es; Raúl Uroz Facebook)
3 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...